Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mam serce,które nie należy do mnie.
Mam duszę,lecz nie jest już tylko moja.
Mam myśli,lecz wszystkie należą do Ciebie.
Bez Ciebie nic nie mam...Tęsknię

4449 wyświetleń
51 tekstów
0 obserwujących
  • beti7474

    9 April 2014, 22:53

    bardzo ładnie napisane