Menu
Gildia Pióra na Patronite

Do Boga…

Mam pytań bardzo wiele
Nie szukam odpowiedzi w kościele
Ponieważ wolę być bliżej Boga
Bo do Boga wtedy jak trwoga

Bóg jest wszędzie, powiadacie
Lecz czemu tak często się spowiadacie?
A jak tam skalniaczki, nadal ich nie ma?
Żadnego najmniejszego w pobliżu kamienia?

Tak, mam pytań bardzo wiele
Modlę się nie tylko w niedzielę
Czy jestem aniołem? Nie, brakuje skrzydeł
A u Was, czego brakuje, igieł?
https://www.youtube.com/watch?v=xddmcIY3KQA

66 690 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • RozaR

    24 August 2018, 07:34

    Przyznam że nie rozumiem