Menu
Gildia Pióra na Patronite

Do Pani.

Mam podły humor
to chyba na miłość
nie krzycz dziś
gęby nie rób
szepcz mi i słuchaj
jak wołają o wolność
moje myśli

Szepcz mi i słuchaj

Ciszy...

81 755 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących