Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mamo

Mamo nie było Cie przy mnie, gdy minął mi pierwszy rok
Mamo nie było Cię przy mnie, gdy postawiłam pierwszy krok
Mamo nie było Cie przy mnie, Gdy dorastałam
Mamo nie było Cie przy mnie, a tak bardzo tego chciałam

Mamo- to słowo jest mi naprawdę nieznane
Mamo- to słowo, nigdy z mich ust nie było wypowiedziane
Mamo nie wiesz, ile krzywdy mi wyrządziłaś
Mamo zostawiłaś mnie, czy kiedyś za mną tęskniłaś?

Mamo nie darze Cie żadnym uczuciem,
Jesteś mi bardzo obcą osobą,
Nie chce Cię obarczać winy poczuciem
Ale nie chce mieć kontaktu nigdy z Tobą

Mam nadzieje tylko, ze kiedyś pożałujesz
Ze nie widziałaś, jak dorasta Twój skarb
Bo choć Ty do mnie, nic nie czujesz
To wszystko może się zmienić, wraz z upływem lat

1926 wyświetleń
9 tekstów
0 obserwujących
  • Pocałuj Mnie

    20 December 2010, 18:55

    Piękne ...

  • Kundzia 87

    20 December 2010, 18:38

    dziekuje

  • Seneka 18

    20 December 2010, 18:29

    Nie wiem co mam napisać...brak mi słów...ale wiedz,że czytałem...