Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~

Mam nadzieję, że wiesz,
Jak mi Ciebie brakuję.
Co czuję, gdy deszcz
Mi Ciebie pokazuje.
Gdy łzy stają się czymś więcej,
To nie tylko tęsknota.
Mam nadzieję, że wiesz
Jak bardzo chcę Cię spotkać.

Dziś byłam u Ciebie,
Czułam Twój dotyk,
Słyszałam Twój głos.
Patrzyłam w ziemię,
Umierając z tęsknoty.
Dlaczego taki jest los?

Czekałam na cud,
Lecz nic się nie stało.
Wiem, że jesteś gdzieś tam.
Ale to jest za mało…

[*]

1152 wyświetlenia
14 tekstów
0 obserwujących
  • agniecha1383

    5 March 2012, 10:09

    ładnie...jedyne co mnie troszkę razi to słowo...Ciebie...za dużo go...ale to moje zdanie .Niestety sama często popełniam byczki słowne:) ale...robię tak...wklejam wiersz i czytam kolejno co napisałam ...dopiero wtedy widzę ile mogę jeszcze zmienić by było w miarę poprawnie..
    pozdrawiam:)