Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sen

Mam nadzieję
że kiedyś się zbudzę
a życie okaże się snem.

Otworzę oczy
jak ci co tutaj
na zawsze zamykają je.

I spotkam innych
i powiedzą wszyscy
nareszcie wstałeś by powitać dzień.

Otworzę oczy
a wszystkie złe chwile
ulecą we wszechświecie.

I będę pamiętał
krainę piękną,
sen, o niebieskiej planecie

3933 wyświetlenia
22 teksty
4 obserwujących
  • Papillondenuit

    5 January 2011, 15:33

    Uwielbiam senne klimaty... :-)
    Prosty, piękny wiersz.
    Ode mnie duży plus, pozdrawiam :)