Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

malujesz me kształty oddechem
na skraju słów
podmuch wiatru
czule pieści policzki
dając ukojenie
gasi palącą tęsknotę
przynosi orzeźwienie
każdemu zakątku ciała

a Twoje słowa
jak koncert
w mym Sercu

Kochanemu ...N .ღ

6.12.2017
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=L0M9ifr8wYo

56 060 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • Cris

    10 December 2017, 21:38

    U Ciebie jak zawsze zmysłowo...pozdrawiam Malusia :)

  • 8 December 2017, 00:19

    N - Farciarz. ;)
    Dobranoc. :))

  • kati75

    7 December 2017, 20:20

    lubię jak malujesz słowem;)pięknie jak zawsze;)pozdrówka Malusiu;)

  • 7 December 2017, 14:24

    eNd