Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

miniatura (zaparowanie)

maluję serca
na zaparowanej szybie
świata nie widząc przezeń
bo cóż on jest wart
bez ciebie ...

159 513 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących