Menu
Gildia Pióra na Patronite

kolejny raz

maluję obraz
nas
rozmazał się

farbą zalałam wspomnienia
umyją łzy
na błysk

odważ się spojrzeć w twarz
straciłam nadzieję twego istnienia
kolejny raz

K.A.Sz. 22.05.2013r

70 115 wyświetleń
953 teksty
61 obserwujących
  • Cris

    28 April 2016, 21:31

    dzięki Yestem...choć niepoprawna, ale optymistka- dobrze wróży. :)

  • 28 April 2016, 21:25

    Bo miłość jest niepoprawną optymistką.
    Pozdrawiam. :))