Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Nieśmiała"

mało mówię o sobie
to okropna wada
bo przy Tobie czuję
że jestem taka mała

chcę coś powiedzieć
wycofuję się szybko
głupiego coś palnę
okażę się płytką

nie dużo wiem
i bardzo się boję

tak wiele chcę
a mało mogę

4153 wyświetlenia
23 teksty
2 obserwujących
  • słoneczniki

    8 September 2011, 21:03

    Podoba mi się.