Menu
Gildia Pióra na Patronite

Patologiczna nadzieja

mała Zosia i jej niedopałek
podniecony Olek wśród swych działek
Ula na jej zdrapek wielkim siedzi stosie
zaś Antkowi pożądanie gra na nosie
zdolny Aleksy w pustej butli
tylko czemu, wszyscy tacy smutni?

15 416 wyświetleń
167 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!