Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

mała lalka
w rowie porzucona
czyjaś miłość
dawno zapomniana
niegdyś pieszczona
dzisiaj deptana

pożółkłe liście
mgłą przykryte
grób zaniedbany
kto pod nim leży
czy z miłości zrodzony ?
a może ...

cisza
tylko deszczu szum
za kroplą kropla

159 503 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
  • czarna mamba

    16 April 2013, 21:45

    odlecialam:)