Menu
Gildia Pióra na Patronite

POCAŁUNKI

Magnetyzujące spojrzenie
i uśmiech kuszący -
Taki obraz rozpalający
oczami mojej miłości widzę

Moje myśli
o Tobie
błądzą gdzieś w mej głowie
szukając tam Ciebie
Pocałunki tęskniące
napełnione miłością
i oczekiwaniem
Spełnienie..

Wyzwolona naszych uczuć nagość
Tak różni jesteśmy
tak dobrze odczytujemy siebie
Jest nam jak w niebie

Wtuleni w rozmowie
o przyszłości
Cieszymy się sobą
w tej szczęśliwości

10 615 wyświetleń
53 teksty
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!