Menu
Gildia Pióra na Patronite

MAGICZNA CHWILA

MAGICZNA CHWILA

Magiczna chwilo
przesłana wiatrem,
trwaj przy mnie.

Wplataj w me włosy
promień księżyca,
blaskiem napełniaj oczy.

Czyżbym tańczyła ?
Już sama nie wiem,
czy sen to czy jawa ?

Lecz, po co wiedzieć.

Chwila trwa krótko,
zbyt krótko,
by tracić czas na myślenie

Więc kocham bez granic
miłością czystą,
nie patrzę w przeszłość i w przyszłość.

To życie jest chwilą magiczną.

27 425 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!