Menu
Gildia Pióra na Patronite

Święta

Magia świąt pałęta się w powietrzu.
Dzwoneczki sań dzwonią radośnie.
Rudolf czerwononosy przewodzi na czele reniferów.
Święty Mikołaj ze smakiem zajada ciasteczka zamoczone w mleku.

11 974 wyświetlenia
43 teksty
1 obserwujący
  • darinda

    4 January 2012, 17:02

    mi się podoba :)

  • WilceeQ`

    25 December 2011, 20:29

    hm... krytyczne, pod wpływem widzenia części niczego

  • Xioo

    25 December 2011, 17:56

    Więc?

  • Archangel_Marco

    25 December 2011, 16:34

    A na wiersze to nie ma innych tematów...?