Menu
Gildia Pióra na Patronite

Magia

Marta1989

"Magia"

Odwaga...
Niewinne smsy...
Spotkanie...
Nieśmiałość...
Rozmowa...
Spojrzenie...
Głęboki oddech..
Nieśmiałe pożądanie...
Pocałunek...
Nieskończoa ilośc pocałunków...
Stanowcze pożądanie...
Namiętność...
Subtelność...
Stanowczość...
Spojrzenie w odchłań zafascynowanych oczu...
Pocałunek...
Przytulenia...
Dotyk...
Bezpieczeństwo...
Co to takiego pytam?? Bo chyba zwariowałam, zawróciłeś mi w głowie w przeciągu kilku godzin. Zaledwie w ten piątkowy wieczór marzenia moje, w których tak wytrwale zagubiona byłam potrafiłes spełnić. Uczucie nie do opisania, ale to o Tobie myślę cały czas. Kim jesteś że tak sprawiasz? Czarodziejem czy kims może z marzeniami jak moje, kims kto pragnie tego co ja?
Nie znam Cie ale gdy kładę się spać, zamykam oczy i myślę... myślę... myślę jak to zrobiłeś, że pragnę obudzić się rano i leżeć koło Ciebie, pocałować Cie i wyszeptać cieplym odechem do uszka: Dzień dobry skarbie, pobudka przed nami nasz nowy dzień, nowe możliwości. Wystarczyłoby mi tylko to żebyś wtedy spojrzał na mnie, usmiechnął się i pocalował.
Co to takiego pytam znów?? Bo chyba zwariowałam to za mało powiedziane, oszalałam na Twoim punkcie, Twoje spojrzenie, uśmiech, dotyk, zapach, pocałunek, tak tego pragnę że wyobrazić sobie nie możesz. Marzeniem kolejnym jest to by być naprawdę blisko, zawsze w te dni kiedy uśmiechamy sie do siebie bez powodu, kiedy jest ciężko ja przytulam Ciebie, wspieram, pocieszam, kiedy spojrzenie sobie w oczy mówi wszystko, chcę być wsparciem, chce być lekarstwem na wszystko co złe.
Co to takiego pytam po raz trzeci?? Nie zwariowałam jednak bo to zdecydowanie obłęd. Znam Cię dni kilka a sprawiłeś że chce znów na nowo żyć, cieszyc się, spełniać marzenia, chce być po prostu Twoim życiem!!!
I teraz milion myśli na sekundę bo zasnąć nie mogę będąc tak pobudzona na sama myśl o Tobie, o tym że jutro sie spotkmy i znów będziemy blisko.

Nie wiem czy znajdę odpowiedź na pytanie co to takiego ale wiem jedno wywróciłeś moje życie do góry nogami, za co szalenie Ci dziekuje...

252 wyświetlenia
1 tekst
0 obserwujących
  • Julka 10

    7 May 2012, 20:48

    " W zakochaniu" i świat i życie zawsze...najpiękniejsze i niech tak już zawsze zostanie :):):)

  • rekontra

    7 May 2012, 08:58

    Marta, tego się nie robi Kotu [..że się podeprę P.Szymborską],ale poruszyło mocno.