Menu
Gildia Pióra na Patronite

Łatwiej we dwoje

Mądre dziewczę truchtając cicho
Blisko krawędzi
Miękkim szelestem stóp
Wyznaczyła szlak skrajny
Nikt nie chce się tam wspiąć
Jestem z drugiej strony
Spoglądam w oczy
Mówię uważaj
Mimo złej ścieżki
Będę przy Tobie

1642 wyświetlenia
23 teksty
1 obserwujący
  • 25 July 2017, 08:01

    Muszę kończyć czeka na mnie chora pacjentka. Na ciebie też pewnie ktoś.
    Hej

  • Ciepłylolo

    25 July 2017, 07:59

    a ze się obudziłem to 9 odliczyłem

  • 25 July 2017, 07:59

    Dobre podejście.
    Miłego dnia

  • Ciepłylolo

    25 July 2017, 07:58

    plus 2h

  • 25 July 2017, 07:58

    Zawsze zakańczam sprawy.
    Ja ci dawno wybaczyłam wybacz i sobie. Nie wracajmy już.

  • Ciepłylolo

    25 July 2017, 07:57

    30 minut pretensji tyle to trwa

  • 24 July 2017, 23:05

    Każdy kiedyś się skundli ty to zrobileś jak byłam w szpitalu.
    Jekieś pretensje masz?

  • Ciepłylolo

    24 July 2017, 22:31

    Jak pies zaszczuty a ja człowiek

  • Ciepłylolo

    24 July 2017, 22:27

    obojętność się przydaje z ukrywaną rozpaczą a przecenianie siebie ... nieznaju

  • 24 July 2017, 22:21

    Nie wiem co jest gorsze obojetność czy przecenianie siebie