Menu
Gildia Pióra na Patronite

łzy z oczu uciekają
w rytm melodii
wielka siła je wyrywa
z duszy dna
muzyka co cieszy
smuci dziś jednak
a serce rozerwane
błądzi wraz z nutami
korale z łez
nosi dla ozdoby
zgubny los
uśmiech nie wróci
bo serce się smuci
życie tak boli
aż łzy z oczu lecą
bo może jak wypłyną
radość znów powróci...

5394 wyświetlenia
68 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!