Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

łzy ronisz
wtulone we wspomnienia,
kolejny tęsknoty ślad
odcisnął w duszy bliznę

smutki topisz,
zanurzając się w rozpaczy,
na marne spełzł cały trud
nieistniejącego cierpienia.

sercem tęsknisz,
ciepłem słów szukając
ukojenie krwawych ran,
czas stworzył wyraz.

147 701 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
  • LiaMort

    22 December 2017, 23:05

    ;)

  • Cris

    22 December 2017, 22:59

    Zatrzymał mnie. Czyli podoba się.
    :)

  • LiaMort

    8 December 2017, 08:53

    Dziękuję. ;)

  • kati75

    7 December 2017, 20:23

    piękny wiersz zabrałam pozdrawiam;)

  • fyrfle

    7 December 2017, 17:58

    Smutny wiersz o tragicznej postawie

  • Malusia_035

    7 December 2017, 08:45

    Pisz więcej takich Perełek Andzia ,świetny :)

    Pozdrawiam Cieplutko :)