Menu
Gildia Pióra na Patronite

jestem

łzami tęsknoty
cicho płonę
rozmywam się
na policzku twoim
wspomnieniami na jutro
muskam miękką skórę

jestem.. czujesz?

121 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
  • Iکқяa

    31 January 2015, 10:54

    ja poczułam.....ślicznie:)

  • mill

    30 January 2015, 19:19

    ..prawie poczułem..ślicznie......

  • nicola-57

    30 January 2015, 12:28

    krótkie, treści pełne, lubię takie teksty
    pozdr. :)

  • Malusia_035

    30 January 2015, 12:27

    smutny ,ale ładny

    Pozdrawiam :)