Menu
Gildia Pióra na Patronite

Łza [...]

Łza
krystaliczna
po policzku płynie...
Jak tęsknota
nieogarnięta
za każdym Twoim
słowem
czule wyszeptanym
w nocy...
Za czasem
gdy jesteś ze mną..
Za utraconym
kryształem rosy
w tę noc
ciemną...

22.04.2006

22 267 wyświetleń
205 tekstów
87 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!