Menu
Gildia Pióra na Patronite

Po drugiej stronie lustra

zlo282

zlo282

lustro nie ocenia ono jest jak biała karta niczym nie zmącona czysta pustka..
lustro to przygraniczny krasnal zapatrzony na kochanych sąsiadów..
głuchy i twardy..
..ono czeka jedynie aż szminką swą zmienisz drugą stronę i obudzisz Alicję..

13 664 wyświetlenia
116 tekstów
19 obserwujących
  • Archangel_Marco

    28 March 2012, 14:51

    Hmm... dobre, nie powiem. Plusa, mimo ciekawego tekstu, nie dam- forma do mnie nie trafia.