Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zatrzymaj się dziś

lulaj moja ukochana
twoje myśli nie zliczy żadna księga
tyś słowa złotą nitką szyjesz
przy dzwonach Zygmunta
echo czas zatrzymać nie zdoła
pędzi niczym
twoja mowa
dziś dźwięcznym tonem

twoje oczy
w biegu zapomnienia
o swoje bycie tu i teraz
usiądź
porozmawiaj
zrozum

1191 wyświetleń
17 tekstów
3 obserwujących
  • krysta

    4 April 2015, 16:47

    zatrzymuje...
    pozdrawiam :)