Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bezsens świata

Ludzie zawodzą coraz bardziej mnie.
Znajoma wraca do faceta mówi, że kochają się.
Pytam go co to za zdobycz nowa,
mówi on o niej: "kolejna do seksu gotowa."
Zdziwiona pytam o co mu chodzi?
-"to już trzecia co ruchać się przychodzi."
Kolejna osoba, tym razem bliska kumpela
zaraz zejdzie do poziomu zera.
Miała faceta, kochał on mocno ją
dziś już razem nie są,
bo ona miała fanaberie, by zerwać
by ten piękny związek rozerwać.
Jaka była przyczyna?
Znudził jej się on
Znów osobno są.
Ktoś puka do drzwi
Późno jest, dziwnie robi się mi
Otwieram, patrzę, to kuzynka
Wyrzucona z domu, urodziła.. murzynka.

______________________
Proste i płytkie, ale musiałam przytłoczona kolejnymi cudownymi informacjami od znajomych.

12 894 wyświetlenia
114 tekstów
6 obserwujących
  • WilceeQ`

    2 December 2010, 23:08

    Nie powielam twego końcowego zdania , wręcz przeciwnie ;)