Menu
Gildia Pióra na Patronite

Scream of fear

Ludzie ostatnio boją się śmierci
Boją się nawet,spojrzeć mi w oczy
Strach jest dzisiaj najważniejszy
Nawet miłość jest ze strachu
Przed samotnością
Przed nienawiścią
I bólem z samodzielnej radości

Nie ma sensu ciągle się bać
Chodź tu,przytul mnie
Wiem,nie znamy się wcale,
Ale nie bój się...
Spójrz mi w oczy

Śmierć nie nadejdzie wraz z miłością
Obiecuję...

6478 wyświetleń
24 teksty
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!