Menu
Gildia Pióra na Patronite

Trochę jakby mniej

Lubisz kwiaty,Najdroższy
te najlepsze,wiem

Mój kwiat dla Ciebie
mniej obiektywnie wyjątkowy
pragnął kwitnąć.

W wazonie pośród innych surrealnych delikatności,myślał
że to jego pielęgnujesz, oddanie

Z czasem listki kwiatu ,zaczęły opadac,by na nowo się odrodzić
Biało-różowo-niebieskie płatki ,zastygły
w zadumie by zrozumieć

Pętla kolorów stała się czarna

Czarną różą ,już bez kolców.

6158 wyświetleń
55 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!