Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fyrfl branżowy

Lubi strzelać do zwierząt
Lubi gnębić podwładnych
Lubi kadzić przełożonym
Lubi dostawać kwartalniki
Lubi pozbawić dodatku
Lubi pozbawić złudzeń co do człowieka
Lubi darmową wódkę
Lubi towarzystwo księży
Lubi się nie przemęczać
Lubi wykrętne odpowiedzi
Lubi swe obowiązki zlecić komuś
Lubi mówić przepracowanym
Lubi liczyć gwiazdki
Lubi upajać się władzą
Lubi widzieć strach w oczach
Lubi twoje łzy
Lubi mieć szkodliwe pomysły
Lubi poniewierać niezależnością
Lubi mierność
Lubi wierność swemu stołku
A kiedy go popędzą w cholerę
To se założy firmę ochrony mienia

297 589 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!