Menu
Gildia Pióra na Patronite

Blue*

Lubię wracać sercem
tam gdzie
zatęskniła dusza
kiedy zatapiam
się w ciszy
myśli unoszą się
gdzieś w błękicie
nie płosz tej chwili
niech trwa
w kąciku smutku
poczekam na ciebie.
https://www.youtube.com/watch?v=pywa6BjhaDM

65 882 wyświetlenia
735 tekstów
45 obserwujących
  • fyrfle

    4 February 2020, 11:04

    tak, żeby niepamięć jeszcze przychodziła na pstryknięcie palcami

  • kati75

    30 January 2020, 09:31

    Fyrfle lepiej pewnych rzeczy nie pamiętać...

  • fyrfle

    29 January 2020, 11:35

    Kurcze, nie mogę załapać o co mi wtedy chodziło.

  • RozaR

    28 November 2017, 18:00

    Przyznać muszę że powtórnie czytając wierszyk- się spodobał, nawet bardzo .
    Nie pamiętam dlaczego tak go okresliłem no i nie wiem dlaczego miałbym podrywać :-)
    Sory za tamten komentarz - ładny wierszyk .

  • 28 November 2017, 17:50

    W komentarzu z 23.11 minutę przed 22-gą jakaś małpa zjadła mi "nie".
    Kati, ładnie odpisałaś, a małpiszony przywołuję do porządku.
    Miłego popołudnia. :)

  • kati75

    28 November 2017, 14:11

    Witam wszystkich uczestników dyskusji,choć nie sądziłam że blue zrobi takie zamieszanie?
    Mirek zastanawiam sie kogo grasz,raz jestes miły ,za chwilę zmieniasz się w kogoś innego.Określeniem Ta w stosunku do mojej osoby pokazałeś w jaki sposób traktujesz innych,a jeśli chodzi o twoje komentarze czasem brakuje słów ,Nie zaglądaj w moje strony ,moja rada!A na marginesie zastanawiam sie po co chodzisz do kościoła skoro tak traktujesz drugiego człowieka.Nie uważasz że to obłuda,bo ja tak.
    Yestem to co napisaleś o małpach i małpiszonach prawda dla mnie co dla niektórych za łagodne określenie,a jeśli chodzi o twój komentarz dotyczący podrywu przez Rozara ,to powiem Ci tak niektórzy mają problem z poderwaniem sie z fotela a co dopiero w oczarowaniu kobiety czy zainteresownia swoją osobą.
    Rozar dziwię się że ktoś taki zawitał do mnie w błękity ,masz rację chamskie i niskich lotów komplementy jak to nazywasz nie robią na mnie najmniejszego wrażenia,Świadczy o Tobie tylko i wyłącznie..Mam nadzieję że już więcej nie zbłądzisz w moje strony.

  • 24 November 2017, 23:02

    W takim razie działaj na bogato, powodzenia. :)
    A Autorka niech ten taniec godowy surowo ocenia. :))

  • RozaR

    23 November 2017, 22:53

    Oczywiscie :-) tanie komplementy nie robią na niej wrażenia :-)

  • 23 November 2017, 21:59

    To taki niewycyzelowany pomysł na podryw?
    Obawiam się, że zniewolisz serca Autorki. :)

  • RozaR

    23 November 2017, 21:31

    Oto wierszyk jakie czynią znudzone życiem gnuśne babska .
    Typowe mieszczańskie bujanie .