Menu
Gildia Pióra na Patronite

Puenta istnienia

lubię przesuwać palce
po twoich ciepłych słowach
gdy zaczarowanego dzisiaj - czekam
i gdy niesfornym językiem
pobudzasz bezkresną wyobraźnię
szukając we mnie swojego istnienia

i choć słowa sycą
wciąż jestem ich głodna
jak rozmarzonych oczu przed snem
gdy rozprzestrzeniasz się we mnie

dlatego pisz mi siebie w rozebraniu
bądź chwilę za wcześnie i zaczaruj dzień
tym co we mnie urzeka cię zmysłowo

a kocham…
- puentą istnienia się stanie

21 246 wyświetleń
183 teksty
42 obserwujących
  • marchewka.

    4 May 2013, 05:04

    Cudnie :)

  • 4 May 2013, 03:02

    Cudnie:)

  • Efemeryda60

    2 March 2013, 02:33

    A ja lubię się wcale nie dziwić ;)

  • Voyage

    2 March 2013, 01:55

    A ja lubię mówić ciepło..;))ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh........................

  • anna kowalczyk

    2 March 2013, 00:50

    lubię przesuwać palce
    po twoich ciepłych słowach

    ....a ja lubię biegać wzrokiem po Twoich pięknych słowach...:):):)

  • Efemeryda60

    24 February 2013, 16:38

    Romantycznie, tak jak lubię ciebie czytać Gracjo ;)

  • kruk55

    24 February 2013, 00:21

    erotyk jak nic :)

  • misiek45

    23 February 2013, 22:26

    Czarujący wiersz -pozdrawiam miło :)