Menu
Gildia Pióra na Patronite

"A ja wam mówię że Bóg też ma noce bezsenne." Maria Konopnicka

Lubię nocą rozmawiać z Bogiem
o tym co powoli umiera, choć jeszcze jest w sercu
czy warto wychodzić na przeciw, lub stać
być kropką, we wszechświecie.

Może wyjechać, smakować powietrze w innym miejscu
wykraść światu kawałek zieleni i błękitu
beztrosko czekać na ostatni moment

bo przecież nikt nie umie umierać

wędrując w głąb siebie

135 845 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    23 November 2014, 20:14

    Dziękuje. Pozdrawiam. Miłego tygodnia życze.
    :)

  • 23 November 2014, 12:20

    nie wiem co napisać...wspaniały, zabieram :)