Menu
Gildia Pióra na Patronite

w mroku jest wiele światła

lubię mieć na wyłączność
to co dla innych jest nieistotne
te chwile które nie chcą na dłużej pozostać
kiedy poranek ciszę przerywa
uwalniając siłę nieujarzmioną
a ludzie niczym ptaki szybują
oglądając w kałużach przemoknięte twarze

135 876 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    17 June 2013, 20:28

    dziękuje
    serdecznie pozdrawiam

  • słoneczniki

    17 June 2013, 18:15

    Piękny