Menu
Gildia Pióra na Patronite

Znak Zapytania

Łowcy dusz martwi już
w sennych koszmarach
jawiący się - kpiąc z nas.
Nie znajdziesz domu tu
by wykrwawić cały świat
odbierając ciepło swe ...
Przelicz to co masz
bo za jeden cios dany
zapłacone będzie dziesięć.
Czy Bóg cię wesprze?
Dając swą dłoń?
nie wiem? czy masz
jeszcze serce?
Chyba nie, bo na dnie
schowane w egoizmie
pochowane ...

http://www.youtube.com/watch?v=X84PkNf9Jmk

52 498 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!