Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z Podtekstem.

Łono twe
piękne...
włoski na wietrze wirują
mokro
tak mokro...
czy to deszczu kropelki
o skórę wilżące tak kłują?

Spoglądam
i tęsknię
choć mam cię tak blisko
czuję woń twą
wejść chcę
w twe coraz ciaśniejsze siedlisko

Lecz czy tego właśnie pragniesz?
czy nie boisz się aby?

Poczekaj...

Przyjdę wiosną czy jesienią
a może lepiej w lecie?
wejdę w ciebie razy kilka
mój przepiękny świata kwiecie...

81 776 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • MyArczi

    20 August 2013, 20:56

    dosyć odważnie, podoba mnie się

  • scorpion

    20 August 2013, 14:25

    Jestem Krasnoludem, nie zapominaj ;]

  • scorpion

    19 August 2013, 16:50

    Dobra, nawet o buty nie chodzi ;]

  • Gaia

    19 August 2013, 16:45

    Nie ściemniaj, za mgłą i tak się obraz rozmywa ;)

  • scorpion

    19 August 2013, 16:35

    ;)

  • Elizabetta

    19 August 2013, 16:31

    O cholerka:D

  • scorpion

    19 August 2013, 16:29

    Nie dałaś :D Gaia dała ;]

  • scorpion

    19 August 2013, 16:28

    ;] Nie przeginaj z tym rozmiarem :P

  • Elizabetta

    19 August 2013, 16:27

    Erotyk jak się patrzy!:) Zmysłowy, bardzo dobrze dobrane wersy, tęsknota za zbliżeniem. Dałam rady?:D

  • Gaia

    19 August 2013, 16:27

    Na erotyk trochę za oczywiste.
    Gdyby wziąć szerszą perspektywę z uroczyskiem bagien i moczarów mi się kojarzy, których Krasnolud nie chce rozdeptać. Z powodu zbyt dużego rozmiaru kaloszeidów
    ;)