Menu
Gildia Pióra na Patronite

Liczę

Liczę dni do końca
Liczę ile dni jeszcze zostało
Liczę ile jeszcze poranków zostało
Liczy ile jeszcze będzie tych zapłakanych
nocy co za każdym razem tęsknie za tobą

12 764 wyświetlenia
76 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!