Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niedość, że dość

Licho już ze mną nie śpi
nietaktowny zegar wybija
rytm tej samej melodii

Gra gitara

Uciszam serce tabletką
by noc o twarzy hebanu
uśpiła troski na miarę
czasu przetrwania

Gra gitara

276 118 wyświetleń
2562 teksty
190 obserwujących
  • sprajtka

    29 April 2016, 12:53

    Dziękuję panowie:)))

  • silvershadow

    28 April 2016, 22:09

    Bardzo dobry.

  • Smurf007

    28 April 2016, 19:04

    czytałem dwa razy :))
    widze pewne odbicia.. podobieństwa jakby ;p
    sam nie wiem, Ale.. podoba się :))