Menu
Gildia Pióra na Patronite

Leży czerwona róża.

Leży czerwona róża
Na stolika blacie
W sercu mym burza
Dostanie ją me Kochanie

Odwagi więcej trzeba
Chmura ciemna zawisła
Na całej powieszchni nieba
Myśl o Niej gardło zaciska

„Pamiętaj: z prochu powstałeś
I w proch się obrócisz”

Najwyższy czas na wieko
Ukochanej czerwoną róże rzucić

https://www.youtube.com/watch?v=OfxWbSx0VCI

66 748 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    2 November 2014, 21:29

    Ok idźmy spać Dobranoc.

  • M44G

    2 November 2014, 21:26

    Naja Owszem. Bożeno Wolał bym łaskotać, bo ja kobiet nie przypalam.

  • Naja

    2 November 2014, 21:20

    Każda miłość może umrzeć...

  • M44G

    2 November 2014, 21:07

    To mi powiedz.

  • M44G

    2 November 2014, 20:58

    piórem1 Nie myl życia A z życiem B. Dobranoc Bożeno.

  • M44G

    2 November 2014, 19:30

    Mirku, chyba się nie zrozumieliśmy.

    Klaudio dziękuje Miłych snów

  • 2 November 2014, 18:55

    Smutnie ujmujący ....

    pozdrawiam

  • fyrfle

    2 November 2014, 18:25

    Jak kobieta nasuwa Ci myśli, że w proch sie obrócisz , to uciekaj od niej, a choćby do Chin ludowych