Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ogród

Qufiful

Leżąc na sofie wpatruję się w blas słońca który przenika przez liście drzew, ten delikatny szum drzew wypełnia mnie spokojem a promienie słońca otulają moje całe ciało przyjemnym ciepłem. Zamykam oczy i przechodzę tam, do mojego pachnącego ogrodu, gdzie śpiew ptaków i łąka pełna motyli mieni się pięknymi kolorami. Tak to tam, to w tym ogrodzie ja w zwiewnej sukni przechadzam się co wieczór.

Ten ogród o którym mowa jest blisko lecz trudno tam trafić. Tajemne ścieżki do niego wiodą ale nie łatwo je dostrzec i wrota tego ogrodu nie zawsze otwarte są. Mieszka tam magia, czar i rozkosz, wiatr i piękno, ciepło i namiętność. Ten ogród pachnie lecz trudno, trudno tam trafić.

1253 wyświetlenia
6 tekstów
0 obserwujących
  • Sierpien

    8 December 2014, 00:32

    Niektórzy próbują tam trafić nawet przez śmierć. Tylko gdzie ten raj, gdzie ogród, gdzie miejsce.
    Pozostaje tylko szukać, walczyć życia sensem.

    Pozdrawiam ;)