Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odejdź

lepiej odejdź już
zmrożone serce nie potrafi uronić łzy
nie trzymam twoich dłoni
uśmiechem cię pożegnam
czy cię kochałam?
to nie istotne dziś
powiem tylko tyle
żegnaj
może kiedyś ciepły wiatr
przywieje miłe wspomnie
i cichym pocałunkiem
roztopi serca lód
lecz dziś
odejdź już

27 426 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!