Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Jeżeli już używasz mojego wiersza podaj autora dziękuje za uwagę !

Leniwie otwieram zaspane oczy
przeciągam się ostatni raz

uśmiech na buzi sam się rysuje
widzę twój zarys w końcu pokoju

przytulasz mocniutko
serce się raduje

w promieniach słoneczka
miłość się rysuje ...

Kochanemu ...N .ღ

30.04.2015
Malusia_035

56 050 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • nicola-57

    2 May 2015, 10:04

    dobry apel, może zacznie skutkować
    lubię tu przychodzić, bo tyle w Tobie radości - nicola smutas
    miłego :)

  • mill

    30 April 2015, 19:27

    ..pięknie słoneczko :*......

  • krysta

    30 April 2015, 18:45

    promienny wiersz...
    pięknego weekendu Malusia ;)

    a apel w tytule popieram i dołączam do niego!

  • Malusia_035

    30 April 2015, 15:55

    To nie tytuł tylko mała prośba do wszystkich co używają moich wierszy na innych stronkach a nie podają autora to smutne :/

  • Różnie na mnie mówią

    30 April 2015, 15:53

    Bardzo ciekawy tytuł.