Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lęk o wszystko
strach przed nieznanym
czasem i przed tym
już dawno poznanym
przerażenie wśród ciemności
stronienie od samotności
obawa najbardziej o siebie
trochę mniej o przeróżne inności...

2694 wyświetlenia
23 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!