Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zakochani.

Lekkim uniesieniem delikatnym spojrzeniem.
Szukają siebie Ona i On.

Źrenice rozszerzone twarze rozpromienione.
Idą ku sobie Ona i On.

Dłonie splecione serca stęsknione.
Ona i On już są zakochani.

27 425 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!