Menu
Gildia Pióra na Patronite

*** Wietrzyk...ღ

Lekki Ciepły wietrzyk wieje
Oplata mnie

zatapia się w Moje włosy
Porywa mnie do tańca

wiruje .. przenika mnie Całą..

Daje się ponieść
odrywam się od Ziemi

lecę..
zamykam oczy
czuje Ciepło w Sercu

Oplótł mnie sobą
nie chce już wracać

zostanę tu z Nim

będę dryfować
na Mojej Pierzastej
chmurce marzeń...

..świat tak pięknie wygląda z góry
przenikają mnie wszystkie jego kolory
w Końcu oddycham pełna Piersią ..ღ

27.05.2014
Malusia_035

Jeżeli już używasz mojego wiersza podaj autora :) pozdrawiam i dziękuje za uwagę ! :)

56 060 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • krysta

    27 May 2014, 13:18

    Przyjemnie się czyta - podoba się wiersz :)
    Miłego dnia Malusia :)