Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ballada o Królowej Śniegu

Lećmy, lećmy,
Z wiatrem się nieśmy,
Ku zamieci.
Tam gdzie dzieci
Zimy -
Śnieg i Lód.
Śnieg i Lód -
Nasi przyjaciele.
Ja - Królowa Śniegu
Powiadam Wam -
Ku zamieci!

7003 wyświetlenia
31 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!