Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z Dedykacją.

Leci łza po oknie szklanym
uważaj- to wiersz smutny
deszcz na szybę runął blady
a humor jakiś taki- dupny

Uśmiechasz się do deszczu
- to samotność.
bezradność w Tobie tkwi
- niemocy Twej okropność.

I jeszcze Twoja wina
a raczej jej poczucie
trzy życzenia
życzenia dżina
- siła, spełnienie, głębokie uczucie.

81 770 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • Gaia

    29 June 2013, 13:10

    Jeśli tak, to oki. Świat jest taki jaki myślisz, że jest. Powodzenia :)

  • scorpion

    29 June 2013, 12:54

    To jest właśnie efekt zmian :) Dobrych zmian.

  • Gaia

    29 June 2013, 12:35

    No cóż, jak myślisz, tak masz...
    Czy nie czas na zmiany?
    :)

  • scorpion

    29 June 2013, 12:27

    Myślę, że chcieć i marzyć jest tym samym :)

  • Gaia

    29 June 2013, 12:17

    Hm... wiedzie nas to co znamy i powtarzamy,
    a obłęd tylko czeka i zaciera łapki z uciechy...
    Chcieć to jedno, marzyć to drugie. A być to już sztuka..
    Budzę Cię Scorpion w kolorze blue :)

    Ciekawy tekst :)

  • czarna mamba

    29 June 2013, 11:49

    hahha dobre :)