Menu
Gildia Pióra na Patronite

Leciałem niesiony wiatrem wspomnień.
Były, są, trwają.
Nie upadnę bo wierzę,
że nieść mnie nie przestaną.

Naiwny, ale cóż pozostało...

3262 wyświetlenia
51 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!