Menu
Gildia Pióra na Patronite

lawa

lawa wylewa się z mózgu
nieistotne słowa
byt umarłych pokoleń
zamknięty w kolejnych rozdziałach
ksiąg nieprzeczytanych
treści zbrukane krwią
winnych mówiących o niewinności
strzał i cisza
łaska oświecenia lub piekła

krzyk !

nikt nie słyszy bólu
niemych skarg na pożółkłych kartach
ciśniętych w ogień

159 239 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!