Menu
Gildia Pióra na Patronite

Łatwo odpuszczam, bo kiedyś zależało mi za bardzo. Walczyłam nawet, jeśli nie było warto.
Dziś poddaje się, gdy ktoś przestaje się starać. Może to dobrze, a może źle...
Wciąż jestem sama.

17 363 wyświetlenia
180 tekstów
134 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!