Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zgubione uczucie

chrupcia

chrupcia

Łatwo Ciebie zgubić w tym chaosie istnienia
Najpierw gubię twój głos wśród tak wielu dźwięków
Już nie pamiętam tej barwy, która była mi tak bliska
Tysięce uśmiechów i twój wśród nich pomału znikający
Oczy które zachodzą mgłą i już tracą swoją barwę
Zgubiłam radość, która towarzyszyła mi przy Tobie
Zastąpiła ją obojętność, która powoli zaczęłam mnie odwiedzać, aż w końcu u mnie zamieszkała
Zgubiłam Ciebie
Jak gubi się drogę do szczęścia
A przy tym i cząstkę siebie

27 411 wyświetleń
433 teksty
11 obserwujących
  • fyrfle

    24 February 2019, 15:37

    I co i jak dalej? :)

  • 18 November 2018, 12:35

    Aniu, narodziłaś się na nowo.
    Pięknego dnia. :))

  • chrupcia

    17 November 2018, 22:57

    Coś się kończy by zacząć się mogło coś innego ;)

  • fyrfle

    16 November 2018, 13:38

    Cóż tak jest, ale warto zyskać iść po nową barwę, nawet, jeśli przyjdzie oddać kolejną cząstkę...

  • 15 November 2018, 17:36

    Czyżby pan J. mógł zbierać swoje zabawki? ;)
    Aniu, wreszcie. :)
    Miłego podwieczorku. :))

  • chrupcia

    15 November 2018, 11:53

    *chaosie