Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lato serca

Lato się zaczęło
Słońce pali ciało
a miłość moją duszę
Ale to pozostanie moją tajemnicą
Jesteś i będziesz w sercu moim -kochana diablico
Siedzę w swych czterech kątach
W swej zamkniętej przestrzeni
Która niczego w mym życiu nie zmieni
Bez działania nie osiągniemy niczego
Nie sięgniemy miłości oceanu bezkresnego
Znasz moje marzenia
I nikt , po prostu nikt
NIe pocieszy mnie
Tylko Ty
Lecz gdy tylko ujrzę Ciebie
Bo wiesz czego w duszy mi brak
Chciałbym Cię widzieć tu
Przy mnie układającą do przyjemnego snu
Iść z tobą przez zakręty życia
I czuć że zawsze nie braknie mi twojego oblicza
Kocham Cię

987 wyświetleń
11 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!