Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niech tak zostanie

Lat kilkanaście temu Ciebie poznałem
Wtedy tak bardzo mocno Cię pokochałem
Wydawałaś się wtedy dla mnie najładniejsza
W sercu moim nadal jesteś najważniejsza
Bo miłość która nas wtedy połączyła
Tak szczęśliwymi nas bardzo uczyniła
Niech trawa tak długo jak tylko się uda
By w życie nasze nie wkradnie się nuda
Która pogmatwa te nasze uczucia
i doprowadzi do serca zepsucia
Niech te kilkanaście lat życia wspólnego
Będzie dla nas początkiem czegoś nowego
Kocham Cię teraz tak bardzo kochanie
Jak kilkanaście lat temu i niech tak zostanie

50 967 wyświetleń
204 teksty
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!